Translate

maandag, mei 05, 2008

Heelhuids thuis..

Zo ben weer in het land, de bewoonde wereld.

Donderdag op weg naar Wielen in Duitsland, net over de grens bij Hardenberg. Moest zonodig ff door een regenbui rijden. Die ging n.l. precies dezelfde kant op als ik. Alleen ik was sneller. Dus een nat pak. De route beschrijving van Routenet was bijna goed. Alleen het plaatsje Balderhaar bestaat niet, toch moest ik daar doorheen rijden. Dat deed ik ook alleen kwam ik geen bord bebouwdekom tegen, daarna kwam ik in een gehucht Kloosterhaar. Te ver door gereden. Dan maar weer terug, en aan een persoon de weg gevraagd. Ik moest binnendoor de grens over en dan stond de camping aangegeven. Dit klopte en eindelijk was ik op de plaats van bestemming.

Toen ik afgestapte werd ik bedolven onder de Venturisten (clubleden), die mij feliciteerden met mijn verjaardag. Na al dat gezoen kon ik de tent opzetten, daarbij kreeg ik ook nog hulp. Niet dat het tentje opzetten zo moeilijk was, maar ik kwam als laatste aankakken en er was tijd over.

Het was wel even wennen zo'n kleine verblijfplaats. De paarse versie.


Ik heb van Pol en Mir veel spullen kunnen lenen, zodat ik geen campingspullen hoefde te kopen. Eer dat ik weer ga camperen zal wel volgend jaar worden.

Verder was het een erg gezellig weekend. Er waren nog een paar andere clubs op de camping. Het hele weekend waren er meer dan 100 man. Wij waren met ongeveer 20 man.
's Ochtends ontbijtbuffet, 's middags moest je je zelf bedruipen en vanaf 19:00 uur eten en drinken zoveel als je op kon. Heeft wel iets. In ieder geval kwam ik niets te kort. Wel erg veel cola gedronken, al dat andere kan je aan mij niet kwijt. Vrijdag een toertochtje van zo'n 180 kilometer gemaakt. Rond 12:00 uur weg en dan pas om 17:00 uur weer terug, ook dat is teveel van het goede. Op een motorcamping is de nachtrust niet overdadig aanwezig. Dan ben je overdag vanzelf wel moe. Tweede nacht ook slecht geslapen dus zaterdag was ik een dweil. Ben zaterdag ook niet op de motor gestapt. Wel 's middags nog wat geslapen. Verder veel gekletst met anderen voor wie het toch ook wel te veel was. Je bent ook continu in de buitenlucht, en dat is ook vermoeiend, zeker als je dat niet gewend bent. Zo'n lang weekend is net genoeg. Hoeft van mij niet langer, het bedje thuis slaapt zeker beter. Maar toch was het erg leuk om mee te maken. Ik heb zeker 25 jaar niet meer gecampeerd.

Zondag zijn we om ongeveer 12:00 's middags weer vertrokken. Met 6 motoren weer terug naar huis, bij de afslag naar Amersfoort gingen er 2 af, waarop er nog 4 de A50 bleven volgen. Bij Nijmegen ging ik eraf, de anderen moesten nog een stukkie verder.

Wel was ik blij dat ik weer thuis was, bij Claudia en Brammetje, want het werd al weer knap warm op de motor.

See you..
PatjeXXX