Translate

dinsdag, april 22, 2008

Ben ik weer...

Ja, het is weer hoog tijd om een stukje te schrijven.
Het waren 2 lekker drukke weekeinden. 12 April naar Ossendrecht om de motor te laten maken. Waarom zo ver weg, omdat daar een clublid woont die mij wilde helpen de motor te maken. Het was een klusje dat ik zelf echt niet voor elkaar gekregen zou hebben. Keerringen, voorvork olie en de balhooflagers vervangen. We zijn er van half 10 tot half vijf mee bezig geweest. Toen nog ff naar huis rijden. Ik was 's morgens om half 8 vertrokken en pas om kwart over 6 weer thuis. Lange dag zo. Zondag weer vroeg op, want er was een motortochtje gepland. Heel de dag droog gehouden. Er waren ongeveer 20 motoren. Grote opkomst dit keer. Het was een mooie rit over de Veluwe. Ook nog een wild zwijn gezien, en een zwaar ongeluk op een kruising die van te voren werd aangegeven als gevaarlijk. Bij de eerste stop een pannekoekje gegeten, en de 2e stop alleen wat gedronken, nog wat kletsen en toen naar huis. Was rond half 6 weer thuis. Al met al een echt motorweekend.
Door de week is het werken en dan... weer weekend. 's Avonds voel ik me niet echt moe meer, en ben dan ook nog flink in de weer met dingen doen.
Afgelopen weekend de voortuin opgeknapt. Onkruid weggehaald en opnieuw met hout snippers de grond bedekt. Zaterdag tevens een picknicktafel gemaakt. Het geheel (voortuin) ziet er weer goed uit. Moet je nagaan dat ik dit op een dag klaarspeel. Voor de trans zou ik er weken over gedaan hebben. Een klein verschilletje....

1 Mei ben ik eigenlijk jarig. Maar ik heb geen zin om die datum bijzonder te vinden. 6 Juni vier ik wel mijn extrajaardag. Ja, je leest het goed, ieder jaar is op die datum een extrajaar. Die dag was de ommekeer, of verlenging, hoe je het noemen wil.
1 Mei ben ik in Wielen, dat is ergens net over de grens in Duitsland. Met de motorclub kamperen. Van Pol en Mir wat spulletjes mogen lenen, zoals een tentje, zo'n tentje voor wandelaars, een slaapzak en een matje om op te kunnen slapen. Dit alles is heel compact en lichtgewicht zodat het op de motor makkelijk is mee te nemen. Hoef ik zelf nog niets aan te schaffen.

Afgelopen zondag waren we bij Pol en Mir. Bram heeft zich lekker kunnen uitleven op het landgoed in Maasbree. We hebben ook lekker gegeten daar.
Gisteravond was het Bram toch allemaal te veel. Hij had zich te veel uitgeslooft bij Pol en Mir. Dat resulteerde in veel pijn aan zijn linker achterpoot.
Voordat Claudia en ik naar bed gingen toch maar ff samen Bram op sleeptouw genomen, omdat ie natuurlijk nog zijn behoeften moest doen. Met veel pijn en moeite ging het dan toch. Het zag er bijna naar uit dat we Bram moesten dragen.
Gelukkig is vandaag de pijn bij Bram weg en is ie weer redelijk op de been.

Met deze vrolijke noot...

See you...

PatjeXXX