Translate

dinsdag, maart 18, 2008

Vergadering...

Zondag mijn eerste vergadering gehad met de Venture Club. Ik ging 10:15 uur naar Oss. Daar woont de voorzitter tegenwoordig. Samen zijn we naar AC de Meern gereden. Om 12:00 uur zijn we de vergadering gestart. Penningmeester, voorzitter, secretaresse en 2 algemeen bestuursleden. 5 man dus. Ging over allerlei zaken van vorig jaar en nieuwe zaken voor dit jaar en een planning voor de komende jaren. Zoals bij veel kleine clubs is het grote probleem dat het ledenaantal terugloopt. Zeker als de motor al jaren niet meer nieuw verkocht/gemaakt wordt. Er is nog wel een nieuwe Venture te koop bij de Yamaha dealer, maar die lijkt meer op een Harley. Dat wijkt nogal af van de vorige 2 modellen. Tevens wordt er geen reklame voor gemaakt en moet ie uit de VS geïmporteerd worden. Dus zo'n motor wordt bijna niet verkocht. Alleen de Die Hards blijven een Venture rijden. Helaas zijn een aantal Venturerijders overgestapt naar Honda. Zo wordt de spoeling dun op een gegeven moment. Maar ook de Virago club heeft een terugloop van het aantal leden. Zij vertegenwoordigen wel een aantal motortypes van Yamaha zodat zij ook veel meer leden hebben dan de Ventureclub.
Volgend jaar willen we een stand delen met een andere Yamaha club. De kosten van die motordagen zijn vrij hoog, en als kleine club is dit bijna niet meer op te brengen.
Verder zetten nog wat meer dingen in de pen omdat de Venture dit jaar 25 jaar bestaat. Een artikel in een motorblad is mooie reclame.

Met Claudia gaat het steeds beter. Vandaag is ze weer wezen sporten op de sportschool en ze wandelt 2x per dag met Bram. Claudia neemt gelukkig de tijd om weer de oude te worden. Volgende week gaat ze met de fiets naar het werk, maar zal nog niet de volledige 20 uur volmaken, eerst ff opbouwen. Beter dingen geleidelijk aan doen, dan er in één keer met volle kracht tegenaan met kans op een terugslag.

Deze berichten zijn gelukkig beter dan wat ik zoal op sommige weblogs lees van de site www.longtransplantatie.nl
Wat een elend allemaal weer. Ik mag geen vooroordeel hebben maar het is weer Utrecht waar de elend vandaan komt. Wat een missers weer (o.a.verhaal van Björn). Overigens is hij èèn van de weinigen die voor een retransplantatie in aanmerking komt. Fantastisch dat ie deze kans krijgt. Gelukkig ligt ie nu in Groningen.

Wat jammer dat Ellen Geurink het na de trans niet heeft gered en het haar niet gegunt was. Samen hebben we in 2001 een longrevalidatie op Dekkerswald doorlopen.

Volgende keer hopenlijk wat meer positief nieuws.

See you..

Patje