Translate

vrijdag, maart 14, 2008

vrouw in huis

Hallo allemaal, het gezinnetje is weer compleet en ik ben weer helemaal happy de peppy omdat ik een goede behandeling heb gekregen waar ik veel baat bij heb. Buiten dat de broncho van 20 min. geen lolletje was, maar wel hard nodig, heb ik het verblijf als prettig ervaren. Je stelt je er op in. De verpleging is er super en ze kennen Patrick en mij natuurlijk heel goed. Toen we gingen trouwen lag Pat daar ook en had de verpleging voor veel surprises gezorgd. Het eten is er erg lekker en ik ben er heel goed verzorgd. De eerste twee weken heb ik veel geslapen (moe), gelezen, gepuzzeld, gebabbeld en me veel moeten prikken voor de suikercontrole en als enige beweging een half uurtje per dag op de hometrainer gezeten. Intraveneus kreeg ik dit keer alleen tobra en oraal de cypro. Al met al had de griep er bij mij flink ingehakt, ik kon er niet aan ontkomen. Het begon met verhoging, toen een raar hoestje en al supersnel een verkoudheid. Allemaal binnen twee dagen, dus ook snel gehandeld voor een opname. De derde week knapte ik pas op waardoor ik 2 keer heb kunnen sporten in de fitnessruimte. Er waren de eerste twee weken nog 3 cf-ers van diverse leefijden. De verpleging kwam de kamer binnen met handschoenen en schort vanwege de besmettelijke pseudomonas waarvan ik over 2 soorten beschik, oh zo gezellig. En voor en na het gebruik van de fitnesstoestellen wordt alles gedesinfecteerd.

Eenmaal thuis, kwam ik in een huis waarvan je echt kon zien dat er een man alleen heeft geleeft. Genoeg te doen zal ik maar zeggen. Als surprise werd ik met veel love ontvangen door onze Bram, dat maakt alles weer goed, hi hi. Pat zei vanmorgen door de telefoon dat ik voorzichtig de voordeur moest openmaken omdat er een groot pakket achter de deur stond... bleek een smoesje want ... Bram stond me op te wachten!!!!

Zo, tijd om te vernevelen en daarna met Bram in het zonnetje te gaan wandelen heerlijk hoor!
Liefs Claudia

Claudia weer thuis...

Vandaag komt Claudia weer thuis. Als verrassing heb ik Bram donderdag al opgehaald uit het pension. Het voordeel is dat Bram dan niet in het weekend hoeft te worden opgehaald, anders wordt het te druk voor Claudia. Als je een kamertje alleen gewend bent is thuiskomen, de eerste dag, behoorlijk vermoeiend.
Afgelopen dinsdag heeft Claudia een hele goede longfunctie geblazen. Fev1 3,47 en een luchtverplaatsing van 4,4 liter. Het kan zijn dat het fysologische zout van 5,85% voor Claudia goed uitpakt. Zelf zegt ze dat ze er baat bij heeft. Het sputum is makkelijker op te hoesten, dunner, en dus neemt het minder volume in.

Ik ben deze week begonnen met 30 uur in de week te werken. Tot nu toe is het te doen.
Verder vind ik het fijn dat ik mijn eigen centen weer kan verdienen. Wel moet ik mijn abo bij de sportschool aanpassen. Ik heb n.l. een dal-uren abo en moet dan voor 17:30 uur arriveren op de sportschool. Dat gaat helaas niet als ik meer uren werk. Dan wordt het een all-in abo. Wel weer duurder natuurlijk, maar dan ben ik niet afhankelijk van de dal uren tijden. Sporten moet, dat geldt ook voor mij. Afgelopen maandag een conditie-test gehad. In vergelijking met de vorige was het knudde. Ff ziek zijn hakt er meteen flink in. Genoeg te doen dus om het weer in orde te krijgen.

Zondag een vergadering met het bestuur van de Venture club. Omdat ik een algemeen bestuurs lid ben sta ik ook op de website van de Venture club. Eigenlijk wel grappig als je postzegel op een website staat.

See you..

PAtje