Translate

donderdag, februari 28, 2008

Nu Claudia in de lappenmand...

Gelukkig knapte ik snel op na mijn griepje/verkoudheid. 1 dag hoge koorts gehad, maar daarna daalde de temp gelukkig weer. Wel contact met Gron gehad, omdat de hoge temp nieuw was voor mij. Ben inmiddels alweer een week aan het werk.
Nadat ik de uitslag van de sputumkweek te horen kreeg ben ik overleg met cipro begonnen, omdat het toch wat rommelde in de rechter long. Gelukkig gaat dat ook al weer beter. Maar al met al dat het nu met mij weer goed gaat, ligt Claudia in het ziekenhuis. Afgelopen vrijdag had ze ook hogekoorts en zaterdag was dat nog het geval. Meteen Dekkerswald maar gebeld voor een opname. Het probleem was dat er totaal geen plaats was om opgenomen te worden. Om 1400 uur ging weer de telefoon en waarempel was er toch een plaatsje in de Radboud. Om 1600 uur op de spoedeisende hulp, het was niet druk, maar al met al duurde alles toch nog 3 uur voordat Claudia op de kamer lag. Het is duidelijk dat de Radboud nog maar weinig cf patienten heeft, want de kunde is er dan ook meteen weg. Wat een zooitje op de longafdeling. Gelukkig kon Claudia maandag al verhuizen naar Dekkerswald. Er was niet eens een overdracht geschreven. Mooie boel daar.
Claudia knapt maar langzaam op. Wat heel vreemd is is dat de afgelopen paar dagen de suiker van Claudia erg laag is. Ze heeft wel 4 keer per 24 uur een hypo. Sinds vandaag eet ze ook maar tussen de maaltijden door, om zo een hypo te voorkomen.

Er staat nog een bronchoscopie gepland voor a.s dinsdag. De longfoto zag er niet zo best uit. Normaal gesproken heeft ze van 1 plek last, maar nu waren er meer op de foto te zien. Die worden zo goed en zo kwaad als het kan schoongemaakt. Dan maar hopen dat ze schoon blijven. Het medicijngebruik wordt ook aangepast. Mistabron is al vervangen voor natrium chloride van 5,85 %. ( nieuw van Braun). Het leven gaat niet altijd over rozen.

Bram zit nu lekker in het pension, waar ie tijdens mijn trans ook was. Die mensen zijn zo gastvrij, ik hoef maar te bellen en Bram is altijd welkom. Gelukkig maar dat ik nu niet voor Bram hoef te zorgen. Wel mis ik zijn aanwezigheid en ook die van Claudia, maar als ik Bram nu ook nog erbij heb wordt het teveel. Tevens zit Bram dan de hele dag alleen thuis. Das ook nix voor Brammetje.

See you...

Patje.