Translate

zaterdag, februari 16, 2008

In de lappenmand

Vorige week ging alles best goed. Dinsdag de vergadering met de aannemer, een collega, de directeur van Bomar ( Bert) en ik.
De architect was er niet bij. Jammer, want bijna al zijn bevindingen zijn weerlegd door voorbeelden of technische uitleg. Het enige wat overeind blijft zijn het aantal ruiten in het hekwerk. A.s. dinsdag heeft de aannemer overleg met de architect. Daarna horen wij wel wat er anders moet, of aangepast moet worden en of er garantie op het hekwerk gegeven kan worden. De wensen van de architect ondermijnen de veiligheid volgens het bouwbesluit.

Woensdag inmeten in R'dam. Was wel een koude dag. 8 Hoog inmeten is dan geen pretje. Tot overmaat van ramp waren mijn veiligheidschoenen aan het verpulveren! Ik liep letterlijk op een halve zool. Deze schoenen waren nogal oud, en terwijl ik liep ging er steeds meer van de zool af. Gelukkig was het droog weer, anders had ik zeiknatte voeten gehad. Aan het eind van de dag zat er geen zool meer onder de schoenen. Het inmeten ging verder wel goed, weinig mensen waren thuis. Het beton van de balkons is slecht. Scheuren, stukken die los zitten, waar de pinnen in het beton zitten van het huidige hekwerk zitten barsten van betonrot. Het ijzer roest, het beton zet uit, krak, het beton is kapot.
Hoe we dit op gaan lossen is mij niet duidelijk. Maar overal is wel een oplossing voor te vinden.

Donderdag was ik een beetje moe, ik kon me niet goed concentreren. Vrijdag, helaas verkouden. Op het werk zijn er meerdere ziek. Dus waarom ik niet. De temp was de hele dag boven de 38 graden. Wel ff Groningen gebeld, want dit is nieuw voor mij.
's Nachts niet lekker geslapen, mijn neus zat steeds dicht. Dan moet je wel door je mond ademen, maar dat levert een gigantische droge mond op. Dat slaapt ech nie lekker.
Maar een pluspuntje tot nu toe, vandaag geen koorts. Afwachten wat het vanavond doet.


See you,

PatjeXXX