Translate

vrijdag, februari 08, 2008

Alles tot nu toe in orde...

Weer veel gebeurd afgelopen weken. Met het werk gaat het prima. Het 2de project waaraan ik begonnen ben loopt zoals het moet. Bijna 40 balkonhekwerken in Eindhoven, De Nieuwe Erven. Dit is een renovatieproject met glashekken met 3 voorlopende regels. 2 Dagen later al aan een volgend project begonnen. Deze is in Rotterdam. Ook een renovatieproject. 82 Balkonhekwerken met op de eerste etage een hek van 52 meter. Het is op het Stadhoudersplein. Een flat van 8 hoog. Ook dat loopt. Volgende week woensdag inmeten. Voor het eerst. Er gaat wel een collega mee. Alles moet je een keer leren.
Met het eerste project waarmee ik bij Bomar begonnen ben ligt de architect dwars. Wijzigingen zijn na de aanname doorgevoerd en hij houdt voet bij stuk dat het op zijn manier moet. A.s. dinsdag een vergadering met de aannemer, architect en Bomar natuurlijk. Als de architect zijn zin krijgt wordt het een hoop meerwerk. Ben benieuwd of de aannemer dat verhaalt op de kopers.

Afgelopen dinsdag weer eens op controle geweest in Groningen. Dit keer was de arts Nosent. Het leek er even op of we de verkeerde afslag hadden genomen en dat we in Utrecht zaten. Wat een blok hout. Even anders, als je Verschuuren of v/d Bij gewend bent.
Claudia heeft ook CF, maar dan stel je toch niet de vraag of we kinderen hebben. Lekker ondoordacht. Tevens moest ie mijn status nog uit de enveloppe halen. Niet ingekeken van te voren. Of ik wel genoeg mijn Fev1 meter gebruikte, want dat is heel belangrijk. En een afspraak kan het 1ste jaar niet om de 3 mnd. Wat een onzin allemaal. Of ik wel genoeg aan sport deed. Het leek wel of ik me moest verantwoorden bij de meester op school. Alles was goed verder (oude uitslagen), en daar doen we het weer mee.
Ik heb toch 3 mnd gekregen voor de volgende afspraak. De jaarlijkse check-up, dan wil ik ook dat de "ijzerdraadjes" eruit gehaald worden. Afspraak volgt nog.

Als het mooi weer is toch ff op de motor naar het werk. Alleen is het oppassen met die laagstaande zon, die is erg fel. Je ziet bijna niet of een auto afremt.

Oh ja, 1 feb heb ik op de motorbeurs in Utrecht gestaan bij de Venture club. Was wel gezellig. Van 1600 uur tot 2200 uur. Was wel een beetje gaar. Na 10ne nog met de trein naar Nijmegen. Toch vond ik het leuk om mee te maken.

Harten 2 waar ik het een tijd geleden over heb gehad, (december) had ik maar eens gemaild met de vraag hoe het er nu voor staat. Veel verontschuldigingen want mijn ingevulde papieren waren zoek. Maar de nieuwsbrief kregen we ook niet. Wel lullig want Claudia had een stukje geschreven.
De bedoeling is dat ik samen met Mijke Smit themadagen ga organiseren, en als ik dat leuk vind om te doen, dat ik de hele organisatie van themadagen overneem.
Lijkt me wel leuk.
Als ik niet gereageerd had was er niets meer van gekomen.

Alles komt weer op zijn pootjes terecht, als je maar communiceer. Dat geldt met alles,... altijd.

See you...

PAtje