Translate

zondag, januari 27, 2008

Alles gaat zijn gangetje..

Weer ff geleden dat ik wat op mijn weblog gezet heb. Zo zie je maar als het goed gaat is er weinig te melden.
De werktijden zijn aangepast, en dat gaat prima. Van 9:45 uur tot 14:15 uur. In februai wil ik iedere dag met een uur uitbreiden. 25 uur i.pv. 20 uur werken. Met sporten is na 3 mnd eindelijk weer eens mijn roeirecord verbroken. Zo zie je maar dat er dan toch weer ineens een verbetering mogelijk is. 3 keer in de week sporten redde ik niet. Het ging toch wel moeilijk. Mijn lichaam had dan te weinig rust. 2 keer in de week moet ik wel zien vol te houden, want sporten is en blijft belangrijk.
Nog wat op de motor gereden, want het is prima motorweer bij een graad of 8 รก 10. Alleen de wind is momenteel wel erg aanwezig.
Morgen begin ik aan een nieuw project op het werk. Een "sproedje". Nu is alles op het moment een sproedje. Het is erg druk op het werk. Niet voor mij hoor, het tekenwerk moet toch eerst af zijn wil je aan een ander project kunnen beginnen. Later meer over het nieuwe project.

Verder nog wat pc'tjes in orde gemaakt van buren, een oud collega en weer bij mijn schoonouders. Ik vind het altijd leuk om de boel weer draaiende te krijgen, het lukt tot nu toe altijd.

Claudia is bezig een vakantie uit te zoeken. We gaan dan zonder de hond. Die moet dan ff naar het pension waar ie tijdens mijn opname in rverbleef. Heeft ie het prima naar zijn zin, en wordt ook goed verzorgd. Of we met de motor gaan weten we nog niet, zo niet dan de auto.

Het komt allemaal goed..


See you..
Patje.