Translate

dinsdag, oktober 07, 2008

erg vluggertje UMCG....

Zo, ben weer thuus. Vanmorgen om 6:45 uur vertrokken naar Groningen. Was behoorlijk mistig onderweg. De files stonden allemaal naar de andere richting. Niet dat het niet druk was op mijn weghelft, maar het bleef doorrijden. Om 9:30 uur stond ik bij de balie van het UMCG. Ff bloed prikken, was meteen aan de beurt, ff longfunctie blazen en daar stond Wim v/d Bij al te wachten met de uitspraak: Waar blijf je nou? Hoe snel kan het gaan in het UMCG??? Alles bij elkaar heeft dit een 3 kwartier geduurd want om 10:10uur reed ik de parkeergarage weer uit, om om 12:30 uur weer thuis te zijn. Bijna 5 uur rijden voor nog geen 3 kwartier bezig te zijn.(autorijden is natuurlijk ook een bezigheid).
Gelukkig konden er goede afspraken gemaakt worden over de vervolg polibezoeken. Volgende keer in het UMCG een follow-up (januari), nier functieonderzoek en poli bezoek. Meer kan ik nu niet verzinnen omdat veel onderzoeken al afgevallen zijn. Daarna, 3 mnd later een afspraak op Dekkerswald (UMCD), en zo hoef ik nog maar 2 keer per jaar naar Groningen te reizen, i.p.v. 4 keer per jaar. Goeie deal, toch? Wim was super tevreden en ik ook natuurlijk. Longfunctie meting was zelfde als vorige keer. Kan niet altijd beter zijn. Max is max.

Vorige week nog even in Friesland bij mijn zus geweest, op de motor natuurlijk. Was achteraf toch niet zo'n mooi weer. 's morgens dichte mist bij Kampen. Dat was ook erg koud, en met een t-shirt onder een motorjas is dat niet ideaal.
Later die dag kwamen nog 4 Venturisten op bezoek bij mijn zus. Gerard, Richelle, Willem-jan en Bianca. Ineens stonden daar 3 van die grote motoren op de oprit. Dat zie je niet zo vaak op een boerderij langs de dijk. Gerard had een onderdeel nodig voor zijn Venture, de km teller was uitgevallen. Ik had dat onderdeel nog op mijn Donorventure zitten. Zo kan je elkaar een beetje helpen.

Verder heb ik nog wat geknutseld aan de motor. Ik heb nu een antenne van 1.80 mtr op de topkoffer gemonteerd. Als ik de motor in de achtertuin wil parkeren moet ik deze eerst omklappen (aan de voet zit een scharnier), anders kan ik de tuin niet inrijden. Een tweede antenne is al klaar, ik heb er alleen nog geen beugel voor. Die 2de antenne komt er ook op. Twee van die lange sprieten staan wel stoer.
De radio heb ik ook weer aan de praat gekregen. De radio deed het wel maar bleef aan het begin van de meterband staan en kon geen zenders zoeken. Het probleem lag aan de radiobediening. Er was n.l. water in de bediening gekomen en daar knapt elektronica niet van op. Een stekker die ik niet los kreeg van de printplaat was de boosdoener. Nadat ik 3 draadjes van het zendersysteem had los geknipt werkte het zoeksysteem weer. Dat rijdt wel goed, lekker muziekje aan tijdens het rijden. Horen ze me tenminste aankomen.

19 Oktober is de laatste tourrit van de Ventureclub voor dit jaar. Als het goed is gaan we weer pannenkoeken eten. De rit start in Ridderkerk bij van der Valk.

See you...

PatjeXXX

3 opmerkingen:

sandy zei

He patrick,
Ja je dacht dat jij snel door de ltx molen kon gaan, maar ik vandaag ook. Was ook binnen het uur klaar van 10 tot 11 uur. Heb iets langer moeten wachten bij het bloedprikken, daar verloor ik tijd, haha
Ben nog even met jan en stans wezen lunchen maar ik was voor mijn doen ook vroeg thuis. De huisdieren hadden me nog niet verwacht.
He succes met je motortje.
groetjes sandy

alida zei

TOP dat je weer met goed nieuws de thuisrit kon aanvaarden.
Die Win v/d Beij is echt een leuke vent hoor. Heeft humor maar is ook duidelijk en direct. Dat heeft mijn voorkeur.

Dus 19 oktober moeten we duimen voor mooi weer! Zou toch wel fijn zijn dat jullie op deze laatste tourrit geen regen en harde wind om de oren krijgen.
Maar dan smaken de pannenkoeken natuurlijk wel extra lekker!!

Groetjes van Alida

anne-marie zei

Hoi Patrick
Fijn dat het zo goed gaat, je ook zon plezier aan de motor hebt.
Op je werk en met vrouwtje ook alles goed neem ik aan.
Misschien zit er nu wel een tourtje in, het is mooi weer dit weekend.
Groetjes anne-marie