Translate

maandag, juli 28, 2008

grußen aus Berlin


De treinreis vanuit Nijmegen naar Berlijn is goed verlopen, duurt totaal 6,5 uur en is net te doen. Gelukkig hadden we van te voren de plaatsen gereserveerd want er waren genoeg mensen die niet konden zitten. Tot nu toe hebben we al veel van Berlijn kunnen zien ondanks de hitte hier. We lopen, fietsen en zweten hier veel, maar met een terrasje pikken tussendoor houd je het wel uit.

De accommodatie is erg modern en netjes verzorgd. We kregen een luxere kamer omdat de geboekte kamer bezet was. We kunnen het prachtige weer in Nederland volgen op tv, maar hier is het veel slechter... heldere himmel, 32 graden, en dan nog een hele week. Da´s pas afzien. Jullie hebben wel mazzel met dat mooie weer (lol).

Tot over een paar dagen vanuit een heißes Berlin, tsuß leute

Patje

1 opmerking:

anne-marie zei

Je bent een echte lolbroek hoor, wij zweten peentjes
Benauwd tot en met.
Maar joh het is jullie van harte gegunt ,er is veel te zien en te beleven.Vergeet niet bij kdw een kijkje te nemen,een groot winkelbedrijf die ze tegen de muur aangebouwd hadden Prachtige winkel, mooi mooi maar niet om te kopen, Maar bovenin is een restaurantje .daar kun je een heel stuk van de stad bekijken. maar misschien hadden jullie het al ontdekt.Vind het wel een moffestreek pardon.
Maar zon grote winkel te bouwen om te laten zien hoe voortvarend hen waren en aan de andere kant van de muur hadden de mensen nauwelijks iets.
Geniet geniet geniet.
Veel vakantie plezier nog anne-marie