Translate

vrijdag, juni 06, 2008

mijn eerste extra jaardag...

Jawel, wie had dat van te voren gedacht? Mijn eerste extra jaardag. Ik ben er natuurlijk erg happy mee, en ik hoop dat er nog veel meer zullen volgen. Want van het leven kunnen genieten alsof je "gezond" bent is natuurlijk de eerste wens na een longtransplantatie. Of het allemaal zo uitpakt is een tweede, maar ik ben erg tevreden over het afgelopen jaar.

Claudia was vorige week op Dekkerswald (cf centrum oost)voor controle, en blies een zeer goede longfunctie. Haar Fev1 is hoger als die van mij, dus dat verdient een vette kei grote pluim. Haar Fev1 was 3,3. Waarschijnlijk komt dit door de zoutoplossing die zij gebruikt om te vernevelen. Het schijnt dat meer cf'ers hier hun longfunctie mee kunnen verbeteren. Waarom? omdat er dan gemiddeld minder slijm in de luchtwegen aanwezig is, en het is er makkelijker uit te halen. Maar voorlopig doet ze het toch maar even.

Het hele weekend ben ik weg op de motor, zaterdag een toerrit met de gemeente Nijmegen, en zondag met de Venture club. Wordt wel vermoeiend maar natuurlijk ook heel leuk. Gezellig kletsen, eten, motorrijden, enz, enz...

Wat ander werk betreft draait de molen. Ik denk dat ik volgende week kan starten met gesprekken bij bedrijven. En verder zie ik wel hoe dingen verlopen. Op het huidige werk moet ik nog vertellen dat ik wegga. Als ik maar voor 16 juni op zeg, dan kan ik 1 juli bij een nieuwe werkgever werken.

See you..

PAtjeXXX

1 opmerking:

anne-marie zei

Hoi Patrick
Proficiat. Fijn dat te lezen, je gaat het toch maar allemaal doen.
Best een druk leven, en goed gevulde programmas, maar het belangrijkste toekomst perspectief.
Ook de groetjes aan claudia Veel goede jaren samen.
veel liefs groetjes anne-marie
nog een poot voor de hond