Translate

maandag, april 28, 2008

Toch nog RSS feed...

Een paar weken geleden werd ik benaderd door Hans van het CF Café. Of ik zin had om mijn weblog via Rss feed op het Cf café te zetten. Alle nieuwe berichten komen dan in beeld op de website van het CF Café. Vorige week is het dan toch gelukt om een Rss Feed in te stellen en zodoende is alles wat ik verzin ook op het CF Café te lezen. Het ging niet zonder slag of stoot, maar alles komt goed.

Vrijdag met de motor naar het werk geweest, was er prima weer voor, al stond er wel veel wind. De terugweg was drama. De Waalbrug stond helemaal vast, dan maar via de brug bij Ewijk. Ook al zo'n zooi met auto's. Dan maar doorrijden naar Zetten. Daar woont Anton. Weer ff bijkletsen en een paar popnagels opgehaald. Ik heb n.l. leren tasjes om aan de kuip van de motor te bevestigen. Ook had ik het bevestigingsysteem, maar geen bevestingsmiddelen. Origineel zit dat vast met popnagels. Ook weer opgelost. De leren tasjes zitten goed vast.
Zaterdag was ook een mooie dag. De overbuurman, Rob, toch maar zover gekregen dat ie met mij een uurtje ging rijden. We zijn over de dijk bij Lent naar de Ooijpolder gereden. Is best een mooie route. Wel veel scheurijzers tegengekomen die zeker geen 80 km p/u reden.

Zondag is voor de verandering wat rustiger aan gedaan. Claudia ook. Ze is wel veel vaker moe, maar heeft dan ook een bekend probleem, ENERGIE VERDELING.
Ik weet uit ervaring dat dat best lastig is. Ook als je denkt dat je het goed kan, is er altijd wel een situatie waarin het niet goed gaat. Ik bedoel niet dat je dan jezelf weer tegenkomt, maar dat anderen het niet accepteren. Want het is toch niet zoveel moeite om ff op bezoek te komen??? Dus wel. Eerst voor jezelf kiezen en dan pas voor een ander. Ook dit heeft zijn tijd nodig om daar zelf goed mee om te kunnen gaan. Assertief worden heet dat.

Nog 1 dagje werken en dan lekker vrij. Donderdag naar Wielen met de motor en de tent. Gelukkig wordt het weer iets beter. Ik weet niet eens hoe laat ik daar aanwezig moet zijn. Moet ik nog ff informeren. Het is 1,5 uur rijden vanuit Nijmegen.
Van Pol en Mir heb ik een tentje e.d. Als het goed is kan alles in de koffers van de motor.


See you..

PatjeXXX

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Patrick!

Ik zag op het Café dat je jarig bent vandaag!
Van harte gefeliciteerd!

Groeten en tot horen,

Fred (Fok)

sandy zei

hoi patrick, nog gefeliciteerd! Ik heb een vraagje voor je...hoe heb je dat met dat rss gefixt? Wij krijgen het niet voor elkaar. Zou je mij dat kunnen vertellen??
Alvast bedankt!

groetjes sandy