Translate

vrijdag, maart 14, 2008

Claudia weer thuis...

Vandaag komt Claudia weer thuis. Als verrassing heb ik Bram donderdag al opgehaald uit het pension. Het voordeel is dat Bram dan niet in het weekend hoeft te worden opgehaald, anders wordt het te druk voor Claudia. Als je een kamertje alleen gewend bent is thuiskomen, de eerste dag, behoorlijk vermoeiend.
Afgelopen dinsdag heeft Claudia een hele goede longfunctie geblazen. Fev1 3,47 en een luchtverplaatsing van 4,4 liter. Het kan zijn dat het fysologische zout van 5,85% voor Claudia goed uitpakt. Zelf zegt ze dat ze er baat bij heeft. Het sputum is makkelijker op te hoesten, dunner, en dus neemt het minder volume in.

Ik ben deze week begonnen met 30 uur in de week te werken. Tot nu toe is het te doen.
Verder vind ik het fijn dat ik mijn eigen centen weer kan verdienen. Wel moet ik mijn abo bij de sportschool aanpassen. Ik heb n.l. een dal-uren abo en moet dan voor 17:30 uur arriveren op de sportschool. Dat gaat helaas niet als ik meer uren werk. Dan wordt het een all-in abo. Wel weer duurder natuurlijk, maar dan ben ik niet afhankelijk van de dal uren tijden. Sporten moet, dat geldt ook voor mij. Afgelopen maandag een conditie-test gehad. In vergelijking met de vorige was het knudde. Ff ziek zijn hakt er meteen flink in. Genoeg te doen dus om het weer in orde te krijgen.

Zondag een vergadering met het bestuur van de Venture club. Omdat ik een algemeen bestuurs lid ben sta ik ook op de website van de Venture club. Eigenlijk wel grappig als je postzegel op een website staat.

See you..

PAtje

Geen opmerkingen: