Translate

maandag, maart 31, 2008

Alles gaat weer zijn gangetje..

Alles gaat weer normale proporties aannemen. Claudia is weer aan het werk. 15 uur in de week. Gelukkig gaat het weer goed met haar. Ze merkt wel dat het toch weer een belasting is maar ze kan er goed mee omgaan.
Wat de belasting betreft, ik moet de zooi van de belasting nog opsturen. Claudia en ik waren onze digid kwijt. Nieuwe aanvragen natuurlijk. Had ik al gedaan maar Claudia pas gisteren. Dan maar iets later dan 1 april versturen. Gelukkig krijgen we weer wat centjes terug. Het staat alleen niet in verhouding met wat je uitgegeven hebt. Natuurlijk kan ik mijn fantasie wel gebruiken, maar ik moet alles wel kunnen verantwoorden.

Morgen (dinsdag) examen voor VCA basis (Veiligheid op de bouw). Dit moet ik wel halen, anders mag ik de bouw niet op om eventueel werkzaamheden te verrichten. Inmeten van hekwerken.
Daar moet je tegenwoordig voor gecertificeerd zijn als bedrijf.

Gelukkig deze keer wat leuker nieuws dan vorig keer. Dean en Wendy, twee kleintjes zijn pas getransplanteerd. Ik hoop dat ze er goed doorheen komen. Zo jong en dan al zo'n operatie...

Zo Bram weer even uitlaten, gisteren was het erg grappig. De hele dag heeft het geregend, maar 's avonds had Bram er echt geen zin meer in. De straat uit 2 piesjes en hij liep snel weer terug naar huis. Hij heeft zijn eigen navigatie en de pest aan water.

See you ...

Patje.

1 opmerking:

anne-marie zei

hallo patrick
Duim voor je, hoop dat je het gehaald hebt.
Mijn dochter belde vanmorgen dat dean vandaag naar medi care mag en dat het nog steeds goed gaat nu 1 liter zuurstof.
Voel me weer iets lichter.
groetjes anne-marie oma van dean