Translate

zondag, januari 06, 2008

Vakantie weer voorbij..

Helaas de vakantie is weer voorbij. Maar ik ga niet met tegenzin morgen naar het werk. Met frisse tegenzin. Geintje. Een goed oud en nieuw gehad. We waren weer bij Pol en Mir. Mirjam 'r ouders waren er ook. Het was in ieder geval een gezellig oud en nieuw. Bram vond voor het eerst vuurwerk maar niets. Hij heeft een uur staan rillen en wist niet waar ie het zoeken moest. Ja, ja, hij wordt ook een dagje ouder. 28 januari wordt ie alweer 7.

Van de week nog even de griep gehaald bij de huisarts. Gelukkig heb ik er verder geen last van. Mijn eerste griepprik na de operatie. Is toch wel spannend, word je er ziek van of niet?
Omdat de temp buiten weer wat hoger is dan de afgelopen weken ben ik weer in de tuin aan het klussen. Een paar schuttingen renoveren. Ze staan al bijna 10 jaar en er is niet veel van over. Maar zie maar eens te regelen dat er nieuwe komen. Zo lang ze nog staan gebeurd er niets. Dus ga ik onze kant maar renoveren met andere planken. Tevens zijn deze planken breder dus de inkijk is weg. Wel zo fijn.

Binnenkort zijn er op motorgebied weer een aantal gebeurtenissen. Zo is er op 13 januari een nieuwjaarbijeenkomst van de Ventureclub en staan de motorbeursdagen weer op de stoep van 31 jan t/m 3 feb in Utrecht. De Ventureclub is ook aanwezig op de beurs met een eigen stand. Vrijdag 1 feb beman ik met een collega Venturist de stand. Ik doe dit voor het eerst, lijkt me wel leuk om te doen.
Helaas is de Venturist een uitstervend ras, er zijn nog maar 64 motoren, (leden met eventueel een duo lid). Dat is jammer, maar iemand die jong is gaat niet op zo'n motor rijden, simpelweg omdat er geen nieuwe beschikbaar zijn. Mijn fiets is tenslotte van 1989.

Verder heb ik momenteel niets te liegen...

See you,

Patje

1 opmerking:

Anoniem zei

He die Patrick,

Als het goed is ben je alweer bijna een week aan het werken, lukt het nog allemaal. Kan me voorstellen dat in het begin het weer best loodzwaar is geweest.

In elk geval hoop ik voor je dat alles goed gaat, en de groeten ook van Chris van der Leemput :)

Groetjes Renate