Translate

maandag, januari 14, 2008

Pancrease is niet meer...

Vorige week wilde ik pancrease bestellen, maar helaas pindakaas. Het is niet meer te bestellen. Wel de pancrease HL, of Creon. Maar dat is shit voor mijn darmen. De dosering is veel te hoog van de HL of Creon. Maar ik moet toch over. Dat zal wel een maand darmproblemen geven. Te veel emzymen is wel wennen voor mijn darmen.

Afgelopen week om 8:00 uur begonnen met werken, maar deze week is dat anders. Omdat ik ongeveer 2 maal per week slecht slaap (prograft), is het moeilijk vol te houden om zo vroeg te beginnen. Sinds deze week begin ik om 9:45 uur tot 14:15 uur. Kan ik 's morgens toch mijn gemiste uurtjes nachtrust inhalen en ben ik hopelijk voor de hele dag fit. Ik merk vanzelf hoe deze week verloopt.

Gisteren de nieuwjaarsbijeenkomst van de Ventureclub gehad. Was beregezellig. Er waren zo'n 20 man (en vrouwen). Er werd natuurlijk veel gerookt, maar ik heb daar nu geen ademhalingsproblemen meer door. Alle kleding stonk wel, dus bij thuiskomst meteen de douche in. Ik was de enige met de motor. De rest was met de auto. Watjes. Het was gisteren prachtig motor weer.

Zo, mijn biezen pakken en dat ga ik zo mijn neus bij Bomar weer eens laten zien.

See you..

Patje

Geen opmerkingen: