Translate

donderdag, december 27, 2007

Vakantie..

Zo eindelijk na 3 jaar een wel verdiende vakantie. Niet zo'n gedwongen vakantie vanwege de beperkingen die een slechte longfunctie met zich meebrengt. 7 januari pas weer beginnen. Vanwege het slechte slapen door de Prograft was de laatste werkweek wel een beetje zwaar. Ik ben nu aan het experimenteren met de innametijd. In plaats van 10:00 uur en 22:00 uur, nu naar 09:00 en 21:00 uur. Liever naar 8 en 8 maar nu even niet. Uitslapen in de vakantie is ook lekker.

Weer veel gebeurd de afgelopen paar weken. Met - 3 graden nog motor gereden, maar zonder zonnetje is dat best wel koud. Zo koud zelfs dat de motor niet eens op temperatuur kwam. Het wijzertje van de temperatuurmeter bleef onderin staan.

Een paar dagen later kreeg ik bericht van Eric, de vivisol (zuurstof) chauffeur dat Rob de Vries overleden was. Ik wist dat het slecht met hem ging en dat ie het zo lang op de IC en de hartbewaking heeft uitgehouden is al wonderbaarlijk. CF is en blijft progressief en zelf als je het niet meer in de hand hebt agressief. Rob stond sinds februrari op de wachtlijst. Helaas, hij kwam wel in aanmerking voor donor longen maar ze waren te laat. Ook dit is realiteit.

Goed nieuws is dat Ine Pross wel getransplanteerd is. Zij had een bijzondere donor nodig. Bloedgroep en capaciteit zijn voor haar categorie niet veel beschikbaar. Ik hoop van harte dat ze het red, en dat ze over een paar weken of maanden kan zeggen "het was de moeite waard".

Claudia had voor een leuk kerstkado gezorgd. Ik op de cover van de Veronicagids. Ik dacht eerst "hoe kan dat nu, wij zijn niet lid van de Veronicagids?". Toen zag ik de stikker met mijn naam erop, en vroeg Claudia of we een abonnement hebben op de Veronicagids. Toen zag ik pas dat ik op de motor op de cover stond. Wel een leuk kadootje.
Voor Claudia heb ik ook iets besteld, maar ik schrijf niet wat, ze leest deze blog tenslotte ook.

Leuke Kerstdagen gehad. 1 ste Kerstdag lekker thuis, we hadden bij de Em-té eten besteld. Niets in de keuken rommelen met kerst. Heerlijk gegeten. 2 de Kerstdag bij Pol en Mir wezen eten. Een heerlijke kalkoen. Pol had gekookt en het was nog erg lekker ook. Het was een babykalkoen van 2 kilo, maar dat is echt genoeg voor 4 man.
Ik moet er niet aan denken dat je een volwassen kalkoen met zijn vieren moet opeten. Dan plof je letterlijk uit elkaar.

Vandaag weer wezen sporten, had een weekje vrij genomen. Even bijkomen van al dat bezig zijn. Sinds begin september ben ik aan het sporten.

Maar goed, zoals het nu gaat kan ik me geen mooiere afsluiting van 2007 wensen.

Voor iedereen de beste wensen en een goed begin in 2008.

Patrick, Claudia en Brammetje, (doggy).