Translate

woensdag, november 07, 2007

Nog een sollicitatiegesprek...

Tot nu toe verloopt deze week lekker rustig. Maandag pas de Prograft laten prikken op Dekkerswald. (CF centrum Oost). Ik kwam er vrijdag achter dat ik een Prograft dosering was vergeten. Wanneer weet ik niet dus maar het zekere voor het onzekere genomen, pas laten prikken na het weekend. Ook ik vergeet wel eens wat.
Dinsdag belde Randstad dat het bedrijf Bomar graag een gesprek wilde hebben met mij. Oké, vrijdag is dan mijn 2e sollicitatiegesprek. Ik hoop dat het ook goed gaat net als bij Kropman. Wel zelf geregelt, en dat geeft al voldoening zonder dat ik weet wat het resultaat zal zijn. Volgende week zal Kropman uitsluitsel geven of er een volgend gesprek komt of niet.

Morgen weer naar Markantis. Kijken wat er nu weer gaat gebeuren. Er is er tot nu toe altijd wel één die het emotioneel niet aankan en begint te huilen. Er komt dan te veel bovendrijven. Dat komt vooral omdat die persoon op zijn zwakke punten wordt aangesproken. Het is te hopen dat ze daar van leren om zo toch klaar gestoomd te worden om weer aan de slag te kunnen. Markantis heeft in iedergeval een uitstroom van ruim 90 procent. Dat is voor een reïntergratieburo erg hoog.

Met Claudia gaat het lekker, z'n gangetje. Ze is zich wel aan het oriënteren om eens een andere functie binnen de gemeente Nijmegen te zoeken. Ook dat loopt via een soort reïntergratieburo, maar dan voor ambtenaren van de gemeente Nijmegen.
Is ook eens goed voor Claudia om eens te zoeken naar iets anders, ze zit al een hele tijd (7 jaar) op dezelfde plek. Niet dat ze het niet naar haar zin heeft, maar een andere functie kan ook verhelderend werken, nieuwe mensen, nieuwe werkzaamheden, een nieuwe uitdaging dus.

Volop activiteiten hier in Nijmegen...

See you..

Patrick