Translate

donderdag, oktober 04, 2007

Geen wortel behandeling..

De tandarts heeft me van een wortelkanaalbehandeling bespaard. Wel kreeg ik een verdoving, want hij kon op de foto niet goed zien wat ie tegen zou komen. Verder heeft ie de hele vulling weggeslepen en dieper moeten boren dan voorheen. De kies onder de vulling is schoongemaakt en hup weer een nieuwe vulling erop. De kies is meer vulling dan kies.
Als ik weer last krijg van deze kies, moet er wel een wortelkanaalbehandeling komen. Zover is het nog niet, dus is er nog hoop. Als dit goed blijft dan kan er binnenkort een kroon op. Klinkt allemaal wel leuk maar het kost ook wel wat.

Vanavond eerst uiteten met mijn schoonouders. Ik mag alles weer eten, we zitten nu al weer 4 mnd na de trans. Het wordt waarschijnlijk een medium biefstukkie.

Gisteren was er geen fittest. Het is n.l. om de maand. Dat geeft niet want ik had er toch geen zin in. Wel zijn er wat beenspieroefeningen bijgekomen. Maar 1 beenspieroefening vond ik wat weinig. Nu zijn het er vier geworden. Wel een langer trainingsprogramma, maar wel wat meer variatie.

See you...