Translate

maandag, september 10, 2007

Alles wordt weer normaal...????

Zaterdag ben ik gebeld door Erik Verschuuren over de uitslagen van het bloedonderzoek van afgelopen donderdag.
Ijzertabletten, resonium (tegen een te hoog caliumgehalte) en magnesiumtabletten hoef ik nu niet meer te gebruiken. Ook kan de Prograft omlaag, dat mag na 3 mnd. Verder gaat ook de Prednison omlaag van 12,5 mg naar 10 mg per dag. Het is nu weer uitkijken met de insuline, want met een lagere dosering pred wordt de suiker ook weer rustiger.
Wanneer ik 's morgens en 's middags geen zoet beleg op brood neem, heb ik al geen insuline meer nodig, dus dat gaat lekker zo.
Ik zat van de week even terug te bladeren in mijn medicijnendagboekje, de eerste week dat ik thuis was had ik 34 kruisjes staan van medicijnen die ik moest innemen. Nu zijn dat er nog 16.

Vandaag heb ik weer goed mijn best gedaan met sporten in de sportschool. Ik begin met 10 min. fietsen op level 4 (73 Watt). Daarna de krachtoeffeningen en als klap op de vuurpijl 10 min lopen (4,5 km p/u met 2,2% helling) en 10 min roeien (weer 1850 m).

Donderdagmiddag heb ik een gesprek bij een reïntegratiebureau. Veel hoeven ze niet te doen, mij binnen loodsen bij een bedrijf dat een tekenaar nodig heeft en de mogelijkheid heeft om uren op te bouwen. Dit gaat mij niet lukken met een gerichte-, of open solicitatie brief.
Wel worden tekenaars veel gevraagd, dus ik heb er wel alle vertrouwen in.

See you..