Translate

donderdag, juli 19, 2007

Als een speer...

Gisteren was het mooi weer, motor weer natuurlijk. Zo gezegt zo gedaan. Ff de bandenspanning controleren, de tank was nog vol, en rijden maar. Bij mijn oud werkgever en mijn ouders in Blerick geweest. In totaal 5 uur weggeweest. Het is zo anders als voorheen. Ik hoef niet op de klok te letten want de zuurstof kan niet opraken. Ik heb genoeg zuurstof. Ik kan onbeperkt ergens naar toe. Mijn spierkracht laat wel wat te wensen over, maar ik weet nu in ieder geval dat het motorrijden weer kan.

Vandaag weer op controle in Groningen geweest. Je begrijpt het al, weer is de longfunctie verbeterd. Fev1 2,61 liter (was 2,39), totaal verplaatsbare liters lucht 3,01 liter (was 2,85). Wel is het bezinksel verhoogd dat duidt op een ontsteking, maar er is geen temperatuur verhoging. Alles gaat beter als voorheen. Waarschijnlijk heeft het met de neusbijholtes te maken want de longfoto ziet er geweldig uit. Gewicht is zelfs 1,5 kg toegenomen.

See you, want het eten is klaar.

dinsdag, juli 17, 2007

Fysio en zo

Ik zei gisteren dat ik niet zoveel te melden had, maar dat kan dan zomaar weer veranderen. Gistermiddag ben ik weer bij de fysio geweest, en waarrempel gaat het nu al beter dan de week ervoor. De lopendeband stond eigelijk te langzaam (4 km p/u) want ik liep een paar keer bijna tegen het instelbord aan. Tijdens de stepoefeningen, het op en afstappen van een blok, bleef ik maar doorkletsen, niet zwaar genoeg dus. Met fietsen ging ik van 35 naar 45 Watt. De saturatie bleef 98% en soms 99%, dat was vorige week wel anders, meer 96 of 97%. Toch wel een verbetering van de conditie. Traplopen in huis gaat alweer goed, bij de trap aflopen had ik soms trillende benen. Ff bellen wanneer de traplift opgehaald kan worden!!! Toen het zondag zo warm was, had ik het niet meer zoals voorheen benauwd alleen maar warm! Met Claudia ben ik die middag en avond gezellig meegelopen om Bram uit te laten.

Nijmegen is momenteel natuurlijk een drukke stad vanwege de 4-daagse. Die drukte is aan mij nog niet besteed. Van de week ga ik de motor poetsen, woensdag is de breuk 6 weken oud dus... als het redelijk weer blijft...wie weet...

maandag, juli 16, 2007

Langzaamaan wat minder te melden...

Er zijn alweer een paar dagen verstreken zonder dat er iets bijzonders te melden was. Alles begint alweer een beetje normaal te worden. Het eten gaat langzaamaan wat beter, mijn maag kan gelukkig wat meer eten verdragen. Hoef ik nie 5 keer op een dag te eten. Donderdag weer controle in Groningen en daarna maandag en dinsdag (23 24 juli) nierpomp en bronchoscopie.

See you