Translate

vrijdag, mei 11, 2007

Toch een uitslag gekregen

Het was al weer 17:50 uur toen de telefoon ging. De uitslag van de sputumkweek was binnen. Omdat ik uit mezelf al was begonnen met Floxapen was er geen Stafylokok meer te vinden, maar de Pseudomonas stond toch op 3 (groeidichtheid), 4 is het hoogste. En omdat ik me toch niet zo goed voel, moet ik er twee weken een cyproxcin kuurtje achter aan slikken. Nu maar hopen dat het iets op levert.

---------------TIP TIP TIP ------------------
Verder een printer bestelt via ebay. Canon outlet heet de ebaywinkel. Allerlei Canon producten nieuw of refurbished. Printers van vorig jaar voor een bodemprijs, IP5200, compleet met garantie, inkt, kabels en instructieboekje, 46 euro incl verzendkosten. (normale prijs 120 euro).
Goedkoper dan nieuwe inkt kopen voor mijn Dell printer(65 euro).
http://stores.ebay.nl/Canon-Outlet-Nederland
-------------Dat was de TIP------------------

Vandaag was er op het journaal de problematiek rond het donor schap. Het is triest dat Nederland nog steeds achter loopt op andere landen omtrent donor registratie. Laat iedereen gewoon donor zijn tenzij er bezwaren aangegeven worden. De persoon (Ellen) die tijdens het Journaal in beeld kwam herkende ik nog van de longrevalidatie in 2001 op Dekkerswald. Toen was ze er wel beter aan toe dan ik. Nu is het andersom, Ellen is nu Hoog-Urgent anders ligt ze niet in het ziekenhuis op donorlongen te wachten....

Ik heb niet veel nodig of ik word zelf ook Hoog-Urgent. Dan zit ik in dezelfde situatie....

See you.

donderdag, mei 10, 2007

Met vallen en opstaan...

Vrijdag had ik al een gedeeltelijke uitslag van de sputumkweek kunnen weten, maar toen moest ik motor rijden. Maandag niet meer aan gedacht en dinsdag ook niet. Woensdag toch maar gebeld, maar niemand van de artsen was bereikbaar. Dan maar een telefonisch consult voor de donderdag. Maar tot op heden heeft er niemand gebeld met de uitslag.
Ach ja, gisteren was ik erg moe, veel geslapen overdag en 's nachts toch nog goed geslapen. Had ff wat rust nodig.
Vandaag ging het weer beter. Sporten bij de fysio ging ook best wel goed. Als ik het vergelijk met anderen (zonder zuurstof, wel ouder) doe ik het zo slecht nog niet. Ik besteed nu ook meer aandacht aan de beenspieren, want dat was wel hard nodig. De kracht was de helft van normaal (nov 2006). Slapjes dus, en zeker na de laatste opname was de kracht in de benen sterk afgenomen.
Voorlopig er dus flink tegenaan bij de fysio.
Even wachten tot het buiten wat opknapt, en dan energie verspillen op de motor.
Eigenlijk moet ik eerst het koelsysteem repareren, omdat er 2 o-ringen een lekkage veroorzaken. Niet dat het heel erg is, maar het lekt wel (alleen als de motor koud is).

See you.