Translate

vrijdag, mei 04, 2007

ff rijden op de fietsZuurstoftankje hangt aan de linkerkant, want zonder was dit niet mogelijk. Het was hard werken zo'n ritje op de fiets. Suiker was 12,5 toen ik wegreed en 6,3 toen ik weer thuis kwam. Maar goed dat ie te hoog was.
Verder lekker stukje gereden, kan ik weer ff op teren.....

See you.

optimist

Even een berichtje van de vrouw..
Patrick is blij, oh zo blij. Vanmiddag belde hij op naar mijn werk om te zeggen dat hij een half uurtje op zijn superbike heeft gereden en of ik niet boos was!

Natuurlijk niet! Geniet nu het nog kan! De buurman komt later helpen om de motor terug in de tuin te rijden, maar dat geeft niet. Sinds eergisteren zijn de half uur durende hoestbuien weer begonnen, waarbij het lichaam helemaal gespannen en uitgeput raakt. Het lijkt een allergische hoest waarbij veel sputum los komt. Eergisteren was het 01:30 uur 's nachts en loopt hij zachtjes (bang mij wakker te maken)naar de kamer waar zijn pc en vernevelaar staan. Je voelt je dan ontzettend machteloos, het enige wat ik dan kan doen is zijn zuurstofapparaat geven, zorgen dat hij een chocomel bij de hand heeft voor het geval dat hij dan een hypo krijgt (is gebeurd)en hem afleiden door zijn rug te krabben. En dan houd hij nog vol dat er niks aan de hand is, dat het "hoestbuitje" zo over is!! Dat vind ik zo knap hè om zo optimistisch te blijven.

Daarom Pat doe de dingetjes die je nog kan doen als je er van geniet, superrr van je!!! Kus Claudia

dinsdag, mei 01, 2007

Happy Birthday

Zo, vandaag dan toch al weer 38 jaar geworden. Er komt nog wel wat bezoek, maar het meeste is zaterdag al geweest. Claudia kon het niet laten om toch een kado te kopen. Kadobonnen om uit te geven bij Termaat (Yamaha dealer). Komt wel heel goed uit. Het koelsysteem van de motor lekt een beetje. Had al nieuwe O-ringen besteld, kan ik morgen ophalen. Tevens heb ik de oude olie afgetapt. Ik kom er steeds meer achter dat waar ik de motor heb gekocht, ik best wel genaaid ben. De afleverbeurt is niet uitgevoerd. Het begon met een gebroken remschijf, dat is na veel 5en en 6en opgelost. De remblokken van de voorrem waren met spijkers geborgd, daar zijn borgpennetjes voor, ik dacht dat er te veel olie in de motor zat maar juist te weinig. Er kwam maar 2,5 liter uit terwijl 3,5 normaal is. Wat ze bij Jager Motoren in Hoogeveen hebben gedaan is dus niets. Remmen niet nagekeken, bogies niet vervangen, olie niet ververst, filter niet vervangen. Daar heb ik wel 150 euro voor betaald.

Sinds zaterdag maar weer flink aan de pillen. Vorige week ging het best goed, maar na donderdag kwam de klad er weer in. zaterdag was een topdag. Juist in het weekend gaat het weer fout. Gelukkig heb ik thuis een aardige medicijnkast. Uit voor zorg maar begonnen met antibiotica. Vandaag wel een sputumkweek ingeleverd. Vrijdag zal ik daarover wel meer horen. Als ik maar goed zit met de antibiotica. Vandaag voel ik me wel al iets beter. Maar verder moet je je er niet veel van voorstellen.

Dadelijk nog ff slapen op de bank. Vanavond komt nog wat bezoek.

See you.