Translate

vrijdag, december 07, 2007

Alweer een half jaartje...

Het is alweer een half jaartje geleden dat de operatie plaats vond. En ik moet zeggen na een erg moeilijke 1ste week is alles tot nu toe zeer zinvol geweest. In een half jaar tijd weer een 'gewoon' leven kunnen opbouwen natuurlijk samen met Claudia. Het is echt fantasties. Ik hoop dat er nog vele na mij dat ook kunnen zeggen.

Vandaag het arbeidscontract van Randstad getekend. Voor 8 mnd ben ik onder de pannen met een mnd proeftijd, (nu nog 3 weken). Het is goed gegaan afgelopen week. Na het werk toch nog dingen kunnen doen zoals sporten, wat huishouden, Bram uitlaten en effe dit en dan weer dat. Overdag niet hoeven slapen of rusten. Geweldig.
Volgens Randstad ben ik constructeur. Het werk bevalt mij prima. Het is wel erg precies werken, want een balkonhek kan je op de bouwplaats niet meer aanpassen. In de installatietechniek, waar ik vandaan kom, is een aanpassing op de bouw meestal wel mogelijk. Ligt aan de creativiteit van de monteur. Het kost wel wat moeite om erin te komen maar ze zeggen zelf bij Bomar dat iedere nieuwe werknemer er anderhalf jaar voor nodig heeft om zelfstandig deze functie uit te kunnen voeren. Een echte uitdaging voor mij.

Wat het werken inhoudt voor mijn wao-uitkering is even afwachten, maar het is niet waarschijnlijk dat ik binnenkort herkeurd wordt, dat heeft mijn arbeidsdeskundige al medegedeeld.

See you..

Patje

1 opmerking:

Anoniem zei

He Patje.

Gefeliciteerd met je contract!
Fijn dat het de eerste week goed ging. Een nieuwe baan kost vaak veel energie. Zeker als je veel nieuws moet leren.
Lijkt me ook weer even wennen, die balkonhekken.... is weer eens wat anders.
Veel succes daar!
Groetjes Tanja