Translate

dinsdag, november 13, 2007

Niet iedere baan is geschikt...

Het weekend ff bij kunnen komen van de drukte van donderdag en vrijdag. Bij Markantis was het afzien. Ik ben die groepstherapie meer dan zat. Heb ik ook aangegeven. Vrijdag was het sollicitatiegesprek bij Bomar. Ze hebben zo veel werk liggen, dat de uitdaging mij te groot is. Het is vooral achterstallig werk, AutoCAD bibliotheken bijwerken, tekentablet verwijderen en de menu's weer verwerken in iconenmenu's of pull-downmenu's, programmeren in AutoCAD met LISP, netwerk werkzaamheden en op den duur tekenwerk.
Er komt nog wel een gesprek, en dan even afwachten of dit pakket werkzaamheden zo blijft. Vrijdag had Kropman nog gereageerd en wil een 2de gesprek. Dit gesprek is dan met een personeelsadviseur. Zij heeft enig werk verricht i.v.m. het punt dat ik nu in de WAO zit. Erg fijn dat een bedrijf nu al tijd investeert terwijl ik nog niet eens ben aangenomen. Je kunt ook zeggen dat dit logisch is maar meestal willen ze bij WAO kwesties de voor- en nadelen op een presenteerblaadje.

Ben je aan het solliciteren omdat je weer aan het werk wil, krijg je opeens na 2,5 jaar een telefoontje van je huidige baas! Ongelofelijk. Ik heb wel een afspraak gemaakt, maar ik ben nogal sceptisch. De manier waarop ik bijna 3 jaar geleden naar huis ben gestuurd verdient geen schoonheidsprijs. 22 November is dat gesprek, ik ben wel op mijn hoede, ik moet n.l. nog ontslag nemen (ik sta voor 0 euro op de loonlijst).

Zo zie je maar weer, het blijft spannend op de werkvloer.

Zaterdag hebben Claudia en ik wat inkopen bij de Gamma gedaan. Claudia wilde een electrische sfeerhaard hebben met een leuke ombouw. Veder hebben we het fornuis en de afzuigkap vervangen. En je zult het niet geloven, maar het fornuis was natuurlijk niet zomaar aan te sluiten op de bestaande gasslang. Gisteren maar weer naar de Gamma geweest voor een nippel, een verloop en teflontape. De gasslangen die de Gamma verkoopt zijn standaard, die had ik al. Gamma verkoopt gastoestellen waarvan standaard de aansluiting niet klopt met de in Nederland geldende aansluitmaten. Handig toch?

Eind deze week waarschijnlijk meer nieuws.

See you,

Patrick

Geen opmerkingen: