Translate

woensdag, oktober 17, 2007

Leuke toertocht....

Vrijdag had ik een ritje België, helaas bleek bij thuiskomst dat de lamda sonde niet deed wat ie moest doen. Eerst moest de foutmelding uit de computer worden gehaald, dat lukte wel, maar na het starten van de auto kwam dezelfde melding weer terug. Maandag maar weer gebeld, alleen heb ik pech dat ik daar een product heb gekocht. Opeens is de vriendelijkheid eraf en verzinnen ze smoesjes om vooral het product niet terug te nemen.

Zondag was er een toerrit met de Ventureclub.

Er deden meer leden mee dan de vorige keer. Kan je ook wel zien op de foto. De Goldwings van Honda staan er niet op, maar dat waren er ook nog eens 3.
Het was een leuke tocht en aan het eind van de rit hebben we pannekoeken gegeten. Hierna zijn een aantal leden naar huis gegaan en de rest heeft de toerrit teruggereden. Ik reed achter de groep aan die al naar huis ging, was niet de bedoeling, maar via Utrecht richting Arnhem en dan via Maarn binnendoor naar Nijmegen teruggereden. Ik rijd graag alleen dus ik vond het niet zo erg om al naar huis te gaan. Ik ging 's morgens om 8:45 uur weg en kwam toch pas 16:30 uur thuis. Het was ook nog eens schitterend weer.

Vandaag kreeg ik een mailtje van NIGZ Donorvoorlichting Barbara Pronk. Zij is op zoek naar het volgende in het kader van de donorweek 2007:

De Donorweek start op 10 december. In deze week willen we met jullie - als getransplanteerde - graag de 3 miljoen mensen bedanken die als donor geregistreerd staan in het Donorregister. We willen deze ja-geregistreerden bevestigen in hun goede keuze. En bovendien zorgen we er met onze actie voor dat mensen positief denken over donor worden.

Wie zoeken we?

* getransplanteerden van een orgaan/weefsel, jong en oud

Wat gaan we doen?

Bij genoeg belangstelling willen we eind oktober/begin november (datum en plaats volgt) een leuke bijeenkomst organiseren in het midden van het land. Op die dag is ook het reclamebureau met een fotograaf en een visagist aanwezig om iedereen afzonderlijk te fotograferen. Met de foto’s willen we het volgende doen:

1. posters in bushokjes: hiervoor zoeken we 3 getransplanteerden.
2. grote advertentie met allemaal portretfoto’s in landelijke krant(en)
3. website: alle foto’s worden afzonderlijk geplaatst op een speciale campagnesite.

Met de medewerking van heel veel getransplanteerden kunnen we deze Donorweek tot een succes maken. Doet u ook mee? Laat het ons z.s.m. weten en beantwoord daarbij alstublieft onderstaande vragen (die we nodig hebben voor de website):

* Wat is uw voor- en achternaam?
* Wat is uw leeftijd?
* Welk orgaan/weefsel getransplanteerd?
* Bedenk in maximaal 10 regels een originele, emotionele of creatieve manier om 3 miljoen donorgeregistreerden te bedanken. De meest spannende ideeën kunnen misschien werkelijkheid worden!

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust! We hopen op uw enthousiaste reactie.

Met vriendelijke groet,

NIGZ-Donorvoorlichting

Barbara Pronk
telefoon:(0348) 43 76 43
Email: bpronk@nigz.nl

Lijkt mij een heel goed plan. Hoe kan je anders codicilhouders bedanken.....
Als je iemand kent die een transplantatie heeft ondergaan, laat die persoon dit ff lezen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Morgen, donderdag, voor het eerst naar Elst voor de reïntegratie cursus om aan een baan te komen. Ben benieuwd....

Geen opmerkingen: