Translate

zondag, juli 29, 2007

De pc had even rust..

Vorige week laminaat gekocht en dat doe je niet voor de lol. Het moet ook een keer gelegt worden. Maar eerst moest ik maandag en dinsdag in Groningen zijn voor de resterende onderzoeken. 's Maandags de nierpomp en een gesprek met een ananesthesist. Dinsdags een bronchoscopie onder algehele narcose. Woensdag en donderdag was ik niet te harden. Natuurlijk nawee├źn van de narcose. Moe, geen best humeur, zo gaat dat. Vrijdag begonnen met laminaat leggen in de computerkamer, wel eerst de kamer leeg maken. Zaterdag in de namiddag lag het laminaat er al in en kon ik de pc weer terug plaatsen evenals de boekenkasten. Verder is het de bedoeling dat de hele bovenverdieping van laminaat wordt voorzien. Nog wel wat werk te doen.

Uitslagen van de bronchoscopie zijn nog niet definitief, maar woensdag kreeg ik er al iets van te horen. De kweken die uitgezet waren leverde tot op dat moment een negatief beeld op. (er werd dus niets gevonden). Geen bacterie├źn, geen schimmels en geen sporen van schimmels. De nierfunctie was volgens de bloedwaarden goed, de nierpomp zou dan ook geen verrassing kunnen opleveren.
A.s. donderdag, 2 aug, hebben we de volgende afspraak en waarschijnlijk is dan de volledige uitslag van de bronchoscopie bekent, ook de uitslag van de biopten. In totaal waren er 8 biopten genomen. ((stukjes long wegnemen om te onderzoeken op antistoffen, eventuele afstoting). Maar als er iets bijzonders uitgekomen zou zijn dan hadden ze in Groningen wel aan de bel getrokken.

Heb zaterdag nog een motorbroek gekocht en een helm. Als het woensdag echt zo'n mooi weer wordt zoals ze beloven, moet ik toch maar weer ff op de motor een ritje maken.

See you

Geen opmerkingen: