Translate

dinsdag, juni 26, 2007

Vanaf vrijdag kamer 63 te huur

Ja de ontslagdatum is bekend!!!!!!!!!!!!!!!
Aankomende vrijdag mag Pat naar huis. Eerst dachten we nog dat Pat zondag weer terug moest komen voor 2 (ontslag)onderzoeken die volgende week zouden moeten plaatsvinden. Maar omdat het nogal druk schijnt te zijn voor die onderzoeken, komt dat eind juli samen met de wekelijkse controle!
Pat begint nu een beetje happy gevoelens te vertonen, harstikke fijn !!!

Morgen ga ik met het ov terug naar Nijmegen, eens kijken hoe dat gaat. Hopenlijk val ik onderweg niet in slaap om ergens anders dan in Nijmegen wakker te worden. Ik ga op internet de treintijden eens bekijken. Donderdag kan ik dan lekker rustig de boodschappen binnenhalen zodat ik vrijdagochtend de auto kan pakken om Pat op te halen!!!! Bram haal ik denk ik na het weekend op, dat moet ik nog met Pim en Chantal van het dierenpension afspreken en het is ook een beetje afhankelijk hoe we het er samen van afbrengen dit weekend.

Het is de bedoeling dat we 1x per week op controle in Groningen komen, dat langzaam afgebouwd zal worden naar 1x per 2 weken, afhankelijk van de resultaten.

Tot de volgende keer!! Groetjes Claudia

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi jullie. Bedankt voor mail. Wat een verrassing. Nu gaan we aftellen. PROFICIAT.
( kijk op mail a.u.b.)
Zal wel weer wennen zijn in jullie eigen bed. Nog even van " vol pension" genieten!! Thuis wachten de pannen weer.
Liefs van K-I

marjolein zei

GEFELICITEERD!!! Wat goed om te horen dat je na 3 weken en 2 dagen alweer naar huis mag!

Bij mij ging het precies zo, ik ben op woensdag getransplanteerd en mocht ook de vrijdag 3 weken erna naar huis. Alleen moest ik na het weekend wel weer even terug voor de laatste onderzoeken. Fijn dat die bij Patrick over een tijdje mogen!

Nog even een paar dagen en dan heerlijk weer naar huis, in je eigen bed!

Groetjes, Marjolein

marianne zei

heej patrick en claudia

wat een super goed nieuws. Ik ben echt blij voor jullie. Jullie waren heel de tijd in mn gedachten. Ik houd elke dag jullie site bij.

groetjes marianne