Translate

zondag, mei 20, 2007

Getallen die wel en niet iets zeggen

18 Mei 2006 kwam ik weer actief op de wachtlijst te staan. (via Groningen). Ik had toen niet het idee dat ik na een jaar nog niet getransplanteerd zou zijn. 1 jaar en 10 maanden aan wachtdagen opgebouwd. In totaal vanaf 7 maart 2005 op de wachtlijst. (4,5 maanden niet transplantabel). Reeds 5,5 maanden bovenaan de wachtlijst. Je kunt er dus niets van zeggen hoe een wachtlijstperiode zal verlopen.

Afgelopen vrijdag heb ik weer op de motor gereden en wel 2,5 uur achter elkaar. Het gaat steeds beter. Ik wil alleen maar aangeven dat ondanks mijn slechte longfuctie (23% voorspelde waarde) er toch wat van te maken is, mits je maar wilt.

Zaterdag zijn we voor een motorbroek wezen kijken in Elst. Er was niets in mijn maat te koop. Heb je een dure motorjas van BMW, kan er voor mij geen broek bij gekocht worden! Bij spijkerbroeken heb je breedte-, en lengtematen, bij motorbroeken alleen breedte maten. De kniebeschermers hangen op mijn scheenbenen. Broek inkorten, beschermers verplaatsen, helaas, dat doen we niet was het antwoord. Alsof ik de enige ben met korte benen...
Ja, bij de duurdere broeken zijn wèl alle maten mogelijk. Maar dan praat je over een motorbroek van ruim 500 euro.
Dan van de week maar bij Termaat in Nijmegen gaan kijken. Aangezien ik nu toch geen BMW motorbroek aan de jas kan vastritsen, maakt het niet uit wat voor een broek ik koop. Alleen is het zonder vastritsen geen geheel.

Morgen weer naar de fysio en de zuurstoftank wordt weer gevuld.

See you

Geen opmerkingen: