Translate

woensdag, april 25, 2007

Make some noise

Ja, ja de fiets (motor) doet het weer. Tenminste hij start weer (Pietje Merel bijna uit het nestje getrild). Gisteren eindelijk uit Amerika een startmotor ontvangen, was 3 weken onderweg. Maar dan heb je ook wat. Binnen 10 min was de startmotor gemonteerd. Snel de sleutel in het contact,op de startknop drukken en starten maar ..... en waarempel er komt leven in de machine!! Jeeeeeetje wat was ik blij dat ie het weer deed. Na het starten de motor weer uitgezet omdat het koelsysteem nog aangesloten en gevuld moest worden. Dat is weer een ander verhaal. Eerst morgen koelvloeistof kopen, het koelsysteem vullen, kijken of er nergens een lek is, starten en bijvullen. Klinkt allemaal heel simpel, maar als de thermostaat niet goed werkt blaas je wel de koppakking eruit, oftewel de motor gaat dan naar de *%$)#*. Als dit achter de rug is kan ik nog niet rijden op mijn fiets. Eergisteren heb ik n.l. de buddyseat (zadel) weggebracht. Er komt een nieuw overtrek omheen. Ik had de zitting wat verlaagd door het schuim wat weg te zagen, zodat ik beter met mijn voeten aan de grond kan komen. Veel veiliger.
Vertier genoeg voor mij. Gelukkig lukt het ook ondanks het benauwde weer. Wel met hulp van (continue) 4 liter zuurstof en rustuurtjes tussendoor, maar dat mag de pret niet drukken.

Volgende week word ik alweer 38. Dit weekend heb ik wat mensen uitgenodigd om het heugelijke feit te vieren. Niet dat ik nu zo blij ben met deze situatie zoals ie nu is (gezondheid), maar ik ben wel blij dat ik vorig jaar een trans heb uitgesteld.
Ben toch mooi een jaar verder gekomen en dat getuigt vind ik van doorzettingsvermogen, want ik heb er hard voor moeten werken en doe dat nog steeds.

See you.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

He goed te lezen dat je je amuseerd, voor volgende week alvast een fijne verjaardag.

Groet, Renate

Anoniem zei

Hoi Patrick,
Ik kijk elke dag op je site of je al een oproep heb gehad en hoe t met je is ,en ik blijf me verbazen hoe lang jij nu al moet wachten op nummer een voor een goed setje longen.
Sterkte en we denken aan je
manon de jong en ramon