Translate

zaterdag, december 09, 2006

Claudia neemt het even over

Helaas.. dit keer is ook Patrick aan de beurt om een tijdje te logeren in Dekkerswald. Toen ik afgelopen vrijdagmiddag thuis kwam van het werk, zag ik een heel vermoeide Patrick die mijn gebabbel net even iets te druk vond (dat zegt genoeg) de laatste dagen veel sliep en erg veel sputum moest ophoesten. Tijd om de strijd met de dierentuin van binnen aan te gaan met een intraveneus antibioticakuurtje. Patrick heeft gebeld en kon direct naar Dekkerswald komen, dus snel de belangrijkste spullen gepakt om mee te nemen. De afspraak met Dekkerswald is dan ook, als het niet meer gaat, bel maar. Het is niet leuk om weer een tijdje uit elkaar te zijn, maar ja wat moet dat moet. We wisselen elkaar wel af zeg!
Om het op zijn kamer toch een beetje gezellig te maken, heb ik vanmiddag de boel opgepimpt met wat kerstverlichting hier en daar, het ziet er goed uit.
We bellen iedere dag en we zien elkaar ongeveer om de twee dagen. Voor Patrick gaat de tijd langzaam en voor mij juist weer heel snel. Gelukkig heb ik over twee weekjes verlof, dat goed uitkomt want het is zowel emotioneel maar ook lichamelijk best wel eens lastig hoe de dingen de laatste tijd lopen.

woensdag, december 06, 2006

Griepje

Vandaag toch maar even de griep gehaald bij de huisarts op advies van Groningen. Claudia is ook meteen geïnfecteerd. Je moet er niet aan denken dat als er dit jaar een transplantatie plaats vindt, ik in februari er een griepje overheen krijg.
Gisteren een nieuwe vernevelaar gekregen. Het lijkt wel Sinterklaas.
Een pari E-flow Rapid. Geen gezuul met een compressor, lekker stil enz...Wordt door een aantal zorgverzekeraars niet vergoed. Geld kwestie. www.pari.de http://www.sourcecf.com/pari_eflow.htm
En rapid is ie. Colistine met combivent in 3 minuten. Aangezien ik momenteel dubbele colistine vernevel is dit echt super. Mijn hobbytijd (verneveltijd) is flink gereduceerd. Dat stemt mij positief, en Claudia ook, want dan zit ik niet bijna een halve dag boven achter de pc.
Met Claudia gaat het goed. Maandag is ze weer gaan werken, vandaag sporten en morgen weer ff werken en als dat goed gaat vrijdag ook weer werken. Dan zit ze weer bijna in haar oude ritme.
Alles komt weer op zijn pootjes terecht.