Translate

donderdag, november 30, 2006

Het wordt spannend....

De laatste zin van mijn bericht gisteren was dat er vrij veel verloop in mijn categorie zit. Was het 1,5 maand geleden dat ik 3de stond op de longtransplantatielijst, nu sta ik 1 ste. De personen die voor mij stonden zijn al geholpen. Een grote verrassing vanmiddag in Groningen. Op dit moment zijn er ook geen HU (Hoog Urgent) in mijn categorie. Natuurlijk kunnen er allerlei zaken veranderen, maar het wordt nu toch echt wel spannend.
Het enige wat rest is het hoofd cool houden. Wanneer de telefoon gaat.... Ik zie wel. Voor hetzelfde geld word je weer naar huis gestuurd wanneer de longen niet voldoen.
Maar proberen weer lekker door te gaan met leven. Ik was bezig met het aanleggen van elektriciteit voor de druppellader van de motor. Moet morgen wel af zijn, want het weekend wordt slechter weer met regen. Water en electriciteit, dat gaat niet. Zondag komen vrienden op bezoek, dus dat wordt weer lekker koken en eten.

woensdag, november 29, 2006

Claudia al weer een weekje thuis

Claudia is al weer een weekje thuis. Het gaat nog steeds goed met haar, en met mij gaat het ook steeds beter. Vorige week donderdag met de cf-dag afgesproken dat ik deze week opgenomen zou worden. Maar helaas, vrijdag al afgezegt. Maandag geƫvalueerd, en nog steeds lekker thuis. De pseudomonas heeft wel een groeidichtheid van 3, maar het is dit keer maar 1 stam. In juni had ik 4 stammen. Opname was toen onvermijdelijk. Er zaten toen wel 13 mnd tussen de opnames van 2005 en 2006.

Verder flink actief bezig geweest. Pc's redden, verlichting monteren, (car) motorpoort maken in de achtertuin, elektriciteit aanleggen voor een druppellaar ( houdt de accu op spanning van de motor). Zo blijf ik met dit mooie weer wel bezig. Morgen (30 nov) weer eens op controle in Groningen. We proberen wel wat onderwerpen te bespreken want anders moeten we 5 uur rijden voor 15 min polibezoek. Wachtlijst, project 'see my longs', longfunctie blazen, bloedonderzoek, enz.... Een maand geleden stond ik al 3 de op de lijst. 18 Mei, toen ik weer tranplantabel werd, was dat nog 6de. Er zit dus een redelijk hoog tempo in mijn categorie.
Binnenkort meer nieuws.