Translate

zaterdag, december 16, 2006

Weer thuis.

Gisterenavond weer thuis gekomen met de easypump. Normaal gesproken wil ik geen thuisbehandeling omdat ik niet tot rust kom of te veel dingen doe zodat het infuus sneuvelt. Maar nu is het allemaal anders. Ik had geen zin om in het ziekenhuis te blijven. Ik ben liever thuis als ik opgeroepen wordt door Groningen. Claudia dichtbij, in onze eigen omgeving, enz enz....
Is ook wel prettig om thuis te zijn ivm de feestdagen. Feesten in een ziekenhuis is er niet bij....
Het infuus loopt nog 2 weken. Wat het infuus oplevert weet ik niet, ik hoeste wel minder op maar ik heb voor mijn gevoel niet meer lucht. Gevolg is dat ik overdag dan vaker aan de zuurstof moet. Laatste loodjes, zullen we maar zeggen.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

hoi patrick is het bij ons niet goed genoeg om de feestdagen door te brengen wij zijn dan ook heel feestelijk hoor...
Fijn dat het allemaal gelukt is met de thuiszorg fijne feestdagen groetjes aan claudia Marcia en Ellen ULC 2

Anoniem zei

Hoi Patrick en Claudia.
Mijn naam is Twan, heb CF en sta ook op de wachtlijst voor longen.
Ik was aan het surfen op de longtransplantatie website, waar ik zelf ook op sta, en zag weer een paar nieuwe "kopjes". Toen ik jullie verhaal las dacht ik: waar ken ik die namen toch van?
Maar nu weet ik het weer. In 1994 ben ik met m'n familie naar Gran Canaria geweest en jullie zaten in het huisje naast ons. Herinneren jullie je niet 2 drukke kinderen die de hele dag voor hun huisje als 2 apen in een boom zaten?

Als je weer eens contact wil openemen, hierbij mijn email adres: twan_010384@hotmail.com

Alvast fijne feestdagen en een gezond 2007. Ik hoop dat er wat van valt te maken met je thuis infuus.

Anoniem zei

Hi Partick,Mijn naam is Rob de Vries.Ik las een tijdje geleden in jouw dagboek.Ik dacht toen,die jongen ken ik,maar waarvan.Ik ben ook net uit het ziekehuis.Daar had ik natuurlijk alle tijd om na te denken.Ik kwam er achter dat wij ooit eens op FOK-kamp waren geweest.Als ik het goed heb was dat ergens bij Groesbeek zo rond 1990.Ik kan me goed herinneren dat je toen op een sportschool zat en zo ongeveer de beste,in conditie zijnde,cf-er was.haha.Nu blijk je op de transplantatielijst te staan.Ik ben inmiddels ook aangemeld voor de screening.Dus ik moet de hele weg nog bewandelen.Ik las dat je een motor hebt gekocht.Gaaf joh.Een forse Yamaha zag ik.Ik rij ook motor.Ik heb zelf een BMW K75 ook niet echt een klein fietsje.Ik hoop dat jij net zo veel plezier bam je motor beleeft als dat ik al gehad heb. Het ga je goed. Groeten, Rob de Vries.robdevries31@hotmail.com(Van heel lang geleden.)