Translate

donderdag, november 30, 2006

Het wordt spannend....

De laatste zin van mijn bericht gisteren was dat er vrij veel verloop in mijn categorie zit. Was het 1,5 maand geleden dat ik 3de stond op de longtransplantatielijst, nu sta ik 1 ste. De personen die voor mij stonden zijn al geholpen. Een grote verrassing vanmiddag in Groningen. Op dit moment zijn er ook geen HU (Hoog Urgent) in mijn categorie. Natuurlijk kunnen er allerlei zaken veranderen, maar het wordt nu toch echt wel spannend.
Het enige wat rest is het hoofd cool houden. Wanneer de telefoon gaat.... Ik zie wel. Voor hetzelfde geld word je weer naar huis gestuurd wanneer de longen niet voldoen.
Maar proberen weer lekker door te gaan met leven. Ik was bezig met het aanleggen van elektriciteit voor de druppellader van de motor. Moet morgen wel af zijn, want het weekend wordt slechter weer met regen. Water en electriciteit, dat gaat niet. Zondag komen vrienden op bezoek, dus dat wordt weer lekker koken en eten.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Patrick,
Toen mijn zus hoorde in maart 2006 dat ze op nummer 1 stond vonden we het ook best spannend en dan hou je je telefoon helemaal goed in de gaten.Mijn zus heeft 12 juli pas een oproep gehad en ze stond vanaf 28 februari al op hu.Dus het kan soms snel gaan maar soms ook nog weken duren. Vraagje hoe oud ben je eigenlijk?
Ik hoop dat het bij jou allemaal; super gaat en groetjea aan claudia.
manon de jong cf 35 jr

Paxatje zei

Hoi Manon,
Je kent ons van de Grand Canaria vacanties en de FOK kampen. (tijdje geleden). Natuurlijk wil het niets zeggen als je bovenaan de lijst staat, maar er zijn er in mijn categorie dit jaar veel getransplanteerd. 18 mei (de dag dat ik weer op transplantabel kwam te staan) was ik nog 6de. Half november 3de, en nu 1ste. Ik zit in een categorie met veel verloop. Toen ik naar Groningen overstapte werd dat ook meteen aangegeven. Ze maakte zich niet zo druk over het aanbod. Achteraf klopt dit ook wel. Ik moet het nu even proberen lost te laten, maar dat lukt me wel, zolang er maar afleiding is.
Ik hoop dat het met jouw goed gaat en dat je er weer een beetje bovenop gekomen bent na dit zware jaar.
Groetjes,

Patrick en Claudia